Finanční horoskopy

Inzertní portál a inzerce na půjčky a úvěry. Vybrat lze z několika tisíc inzerátů bankovních i nebankovních půjček. Doporučujeme se žádostí o půjčku odepsat na více inzerátů a vybrat si následně z nabídek půjček tu nejvhodnější.



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 15.03.2023


Zejména dopoledne byste se měli raději držet stranou. Jakmile se zapletete do cizích sporů, situace se zvrtne zcela nepředpokládaným směrem.

Finační index: 100

Se vším důležitým čekejte na pozdější odpoledne. Luna bude v Kozorohu a postará se, abyste se rozhodovali moudře a po opravdu zralém rozmyšlení.

Finační index: 78

Časně ranní napěťový vztah mezi Marsem a Neptunem vás dostane do situace, kdy nebudete vědět, co dělat. Pokud to nevíte, raději nedělejte vůbec nic...

Finační index: 66

Nápady, s nimiž se miláček večer vytasí, musíte brát opravdu vážně. Když si uvědomíte, jak dlouho je musel vymýšlet, tak obtížné to zase nebude.

Finační index: 96

Do poledne můžete klidně trochu riskovat. Výsledkem bude nečekaný úspěch v oblasti, kde jste v poslední době sklízeli spíše samé negativní zkušenosti.

Finační index: 80

Napjatý vztah mezi Marsem a Neptunem vám pošle do cesty lidi, kteří moc nedokážou odlišit pravdu od výmyslu. Na vás si naštěstí nepřijdou!

Finační index: 72

Nálady okolí se střídají tak rychle, že se v nich za žádnou cenu nevyznáte. Právě proto bude dobré, když omezíte aktivitu a stáhnete se do ústraní.

Finační index: 63

S lidmi, kteří mají pocit, že vámi klidně dokážou manipulovat, nesmíte mít slitování. Když jim to dovolíte jednou, budou se tak chovat už napořád.

Finační index: 87

Neustále hledáte odpověď na otázky, které vás opravdu trápí. Dnes je šance, že po poledni přece jen odpověď na ty nejdůležitější dostanete.

Finační index: 66

Do zmatků, které dopoledne panují, raději nezasahujte. Když vlastní aktivitu odložíte na odpoledne, bude výsledek vašeho snažení daleko lepší.

Finační index: 88

Napjatý vztah mezi Marsem a Neptunem dává zelenou všem manipulátorům. Naštěstí jim umíte dát najevo, že jste je prohlédli a nachytat se nenecháte.

Finační index: 90

Den je vhodný k výběru nového nábytku a bytových doplňků vůbec. Než však vyrazíte, musíte si místo, kam ho chcete dát, ještě jednou pořádně přeměřit.

Finační index: 77